Simulacijski razgovori/kako postati zvezda na razgovoru za službo

Že v času študija ste se verjetno srečali z iskanjem dela in temu posledično tudi z zaposlitvenimi razgovori s potencialnimi delodajalci. Za mnoge je velik uspeh, če uspejo priti do zaposlitvenega razgovora, ki pa ga mnogi opravijo neuspešno in izpadejo iz selekcijskega postopka zato, ker se ne znajo primerno vesti na razgovoru, niso pripravljeni na postavljena vprašanja ali pa imajo tremo.
Zdaj je priložnost, da prestanete podoben selekcijski postopek, s katerimi se boste srečali pri iskanju dela in se seznanite, kako bi se izkazali, če bi šlo za pravi razgovor. Selekcijski postopek, bo sestavljen iz dveh delov; psihološkega testiranja in simulacije selekcijskega postopka (oboje bo potekalo v dopoldanskem času, točno uro delavnice bomo sporočili naknadno).
Psihološko testiranje bo potekalo 8.3. Psihološki testi bodo služili za podlago simulacije selekcijskega postopka. Postopek bo trajal predvidoma eno uro.
Po opravljenih testih sledi še simulacija selekcijskega postopka, ki bo potekal individualno in se bo izvajal 9.3. v prostorih Laškega akademskega kluba. Delavnico bo vodil profesor s Filozofske fakultete- Boštjan Bajec, doktor znanosti, asistent za psihologijo dela in organizacije, s svojimi sodelavci. Po opravljenem razgovoru vam bo analiziral opravljeni razgovor in rezultate psiholoških testov, posredoval priporočila za v prihodnje, hkrati pa tudi pregledal življenjepise in podal mnenje glede izboljšav.
Na testiranje se morate predhodno prijaviti, saj je število mest omejeno oz. do zapolnitve prostih mest (https://docs.google.com/forms/d/1FfrfO_w0ZJMh6zXZ4hYxDz2RYMVPzyatHFpZ9xHlsQw/viewform). Ne pozabite prinesti tudi življenjepisov, da jih bomo lahko pregledali.
Cena udeležbe delavnice je 15 €.
Se vidimo;)