Dijaška sekcija

Dijaška sekcija Laškega akademskega kluba je bila ustanovljena leta 2012 z namenom, da bi se dijaki bolj spoznali med sabo, izrazili svoje interese, samostojno organizirali različne projekte in s tem popestrili dijaško življenje v Upravni enoti Laško. Deluje pod okriljem in mentorstvom LAK-a, ki jim stoji ob strani ter pomaga pri izvedbi njihovih projektov. Do sedaj imajo dijaki za sabo že nekaj dogodkov, kot so večer družabnih iger, tečaj samoobrambe, pohod na Hum …

Število aktivistov se uspešno veča, zato pričakujte z njihove strani še več dogajanja, ki bo odgnal odvečne skrbi ter zapolnil vaš prosti čas. Če se jim želiš pridružiti tudi ti, nas o tem obvesti na našei Facebook strani ali po elektronski pošti, saj je vsaka nova ideja in želja dobrodošla.

Član dijaške sekcije lahko postane vsak, ki ima stalno prebivališče v UE Laško (Laško, Rimske Toplice, Zidani Most, Radeče …) in ima v tekočem šolskem letu status dijaka. Za včlanitev, ki je brezplačna, potrebuješ pristopno izjavo  ter originalno potrdilo o vpisu ali njegovo kopijo. Izpolnjeno izjavo s potrdilom o vpisu nam nato prinesi na uradne ure, lahko pa ju pošlješ tudi po pošti.

Ko postaneš naš član, lahko koristiš številne ugodnosti, kot so kupončki za cenejši obisk kina, subvencionirana vstopnina na koncertih, cenejše karte za smučanje … in kar je najpomembnejše – vedno si dobrodošel in se imaš super!