Silvestrovanje v Budimpešti

Še ne veš kje boš praznoval najdaljšo noč v letu? Naj ti pomagamo! Letos se odpravljamo na silvestrovanje v Budimpešto! 🥳

🚌 Na pot se bomo z avtobusom iz Celja odpravili 30. decembra v jutranjih urah, na kar sledijo trije dnevi raziskovanja lepot Budimpešte in tri noči zabave. Domov se vračamo 2. januarja “prihodnje leto”.

💵 Cena za člane LAK-a ➡️ 120 €
💵 Cena za nečlane ➡️ 180 € 🤔


V ceno je vključeno:
– Avtobusni prevoz na relaciji Celje – Budimpešta – Celje

– 3x nočitev v štiri posteljni sobi v hotelu Unio 3***
– Prijavnina in administrativni stroški
– Spremstvo predstavnika agencije Supra na destinaciji
– Osnovno nezgodno zavarovanje
– Organizacija potovanja in DDV Dodatni fakultativni izleti in zabave se lahko izberejo na sami odpravi, cene po ceniku turistične agencije Supra.

VSA MESTA SO TRENUTNO ZAPOLNJENA! VPIS NA ČAKALNO VRSTO JE MOŽEN NA SPODNJI POVEZAVI:

https://forms.gle/ZTbNQRAhPPd4JnZa8

Vaša prijava je potrjena, ko poravnate 20 EUR akontacije, ki jih prinesete na naše uradne ure na Trubarjevi ulici 3 v Laškem (petek 18.30-20.30, sobota 10.00-12.00), ali pa nakažete na TRR: SI56 0400 1004 7462 574 ;s pripisom: Akontacija-Budimpešta

V primeru, da se na dogodek prijavite in se ga ne udeležite, si morate najti zamenjavo. V nasprotnem primeru krijete polovico cene aranžmaja. Število mest je omejeno, zato s prijavami pohitite! Za dodatne informacije smo vam na voljo preko e-maila drustvo.lak@gmail.com ali telefonsko številko 031 472 400 (Blaž).