ŠentRock 2014

ŠentRock 2014, petek, 11. april: Mi2, Brkovi, Kronika, Deck Janiels

PRIPRAVITE SE NA NAJVEČJI IN NAJBOLJ ROKERSKI KONCERT V ŠENTJURJU!
Letos Študentski klub mladih Šentjur pripravlja novo in večje prizorišče, kakovostne glasbene skupine in raztur za vse generacije!

Kdaj? Petek, 11. 4. 2014, ob 21.00
Kje? Velik šotor na Mestnem trgu v Šentjurju
Nastopajo:
Mi2 (http://www.mi2.si/) – dečki s Sotle, ki v letu 2014 napovedujejo izzid novega albuma. Na odru ŠentRocka niso nastopili še nikoli, zato pričakujte rokersko-kritični raztur v njihovem stilu, o katerem bodo govorile vse generacije.
Brkovi (http://www.brkovi.com/) – Kosmati Hrvati, senzacija naših južnih sosedov, katerih nedavno izdani album se prodaja v enormnih številkah. “Njihovi divji, brezkompromisni nastopi predstavljajo trk punk energije z narodnim melosom, vse to pa Brkovi tudi izvrstno odigrajo in vizualno perfektno predstavijo,” pa o njih pravijo slovenski navdušenci.
V Šentjurju pa imajo tudi čisto svoj fan page: Brkovi Si-3230 fenklub (https://www.facebook.com/pages/Brkovi-Si-3230-fenklub/469469983143032)
Kronika (https://www.facebook.com/pages/KRONIKA/183747292264) – mladci s Frankolovega, rojeni v napačnem letu. V Šentjurju so že navduševali na minikoncertu, zdaj so zrasli in bodo svoj rock’n’roll preigravali na velikem odru ŠentRocka.
Deck Janiels (https://www.facebook.com/pages/Deck-Janiels/199081759743) – kvintet, ki temelji na udarni ritemski sekciji, parajočih kitarah in možatem petju. Pravijo, da “rock’n’roll ne počiva.”
Vstopnina:
– 7 EUR v predprodaji
– 12 EUR na dan dogodka

Predprodajna mesta: Pisarna ŠKMŠ, KŠOC v času uradnih ur, Vaški hram, Kavarna Center, Kavarna Levada, Kava bar Pošta, Bar Osmica, Vialli Pub (Šmarje pri Jelšah), Cantante cafe Tabor (Maribor), Gibanje za dostojno delo in socialno družbo, Dalmatinova 4, poslovna stavba sindikatov (Ljubljana).

Več info na: www.skms.netinfo@skms.net ● 031/404-146 (Predsednikofon)