Poletni dogodki

Gremo vejkat v Dooplek! 🏄

Kaj to sploh je? 🤔 
Wakeboardanje je vožnja z desko po vodi, medtem ko te z vrvjo vleče čoln ali vlečnica. V Wakeparku Dooplek bo za našo hitrost poskrbela krožna vlečnica, prva tovrstna v Sloveniji.
 

V nedeljo, 14. avgusta, se bomo vsi skupaj lahko naužili vodnih aktivnosti. Če še ne znaš vejkat in nimaš opreme, ne skrbi! V ceno 25 € za člane je vključena kompletna oprema, potrebna za varno wakeboardanje (deska, rešilni jopič, čelada), potrebuješ samo kopalke! V parku bodo prisotni inštruktorji, ki nam bodo pomagali osvojiti veščine.

Prijave zbiramo do sobote, 13. 8. preko obrazca: https://forms.gle/RVWFijN6kq9RQvLT9

Več informacij pa najdeš na naši FB strani: IZLET V WAKEPARK DOOPLEK

💦  AQUASPLASH 💦 

Vroče popoldne na bazenu, odbojka na mivki, glasbeni ritmi in pivske igrice na letošnjem 💦 AQUASPLASH-u! 💦 

Sobota, 3. september 2022, od 15. ure dalje v Aqua Romi v Rimskih Toplicah!

TURNIR V ODBOJKI NA MIVKI 3:3 (obvezno ena punca v ekipi) 🏐 Prijave zbiramo preko obrazca: https://forms.gle/ywEwm35yqdciaEyN6 ali na dan dogodka do 17. ure. Najboljše tri ekipe pa prejmejo tudi nagrade!

GOSTILNIŠKI TRIATLON : tekomovanje v pikadu 🎯, namiznem nogometu ⚽️ in pirpongu 🍻. Prijave se zbirajo na dan dogodka do 19. ure. Tudi tu najboljše tri ekipe prejmejo nagrade!

GLASBENI RITMI Z DJ-jem  🎧  
🎶

PROST VSTOP za ČLANE LAK-a

Več informacij pa najdeš na naši FB strani: LAK-ov AQUASPLASH

Izlet v Dolomite ⛰

LAK-ovci gremo ponovno v hribe in to kar dvakrat! 🥾
Najprej bomo 20. in 21. avgusta obiskali Dolomite, natančneje Piz Boe, ki je s 3.152 metri najvišji vrh v gorski skupini Sella v italijanskih Dolomitih. Z vrha se nam odpre lep razgled na Marmolado, skupino Sassolungo in ostale najvišje vrhove v Dolomitih. 
 
Cena za člane LAKa in člane PZS znaša 70 €, za člane LAKa (ne PZS) pa 100 € . V ceno izleta je vštet prevoz ter nočitev z večerjo in zajtrkom na koči Rifugio Boe.
 
Prijave zbiramo preko obrazca (prostih je le še nekaj mest)https://forms.gle/frxSrHPuLyUF161w5

Več informacij pa najdeš na naši FB strani: IZLET V DOLOMITE 

Pohod na Triglav ⛰

Naš drug pohod pa bo LAK-ih nog na Triglav🥾
 
Dvodnevni obisk našega najvišjega vrha bo potekal 17. in 18. septembra. Štartali bomo z Vrat, se v prvem dnevu povzpeli do Aljaževega stolpa na vrhu Triglava in prespali na Kredarici. Drugi dan imamo istosmerni spust do začetka poti ter povratek z avtobusom v Laško. 
 
Cena za člane LAKa in člane PZS znaša 20 €za člane LAKa in nečlane PZS pa 30 €V ceno je vključen avtobusni prevoz in nočitev na Kredarici. (Sami prinesite še dobro voljo in dosti pohodniške zagretosti!)
 
Prijave zbiramo do 10. septembra preko obrazca: https://forms.gle/e3PXZ7qA4hcUEStw9
 
Več informacij pa najdeš na naši FB strani: POHOD NA TRIGLAV