Delavnica Adobe Photoshop

Ste kdaj posneli popolni selfie, vendar imate sredi čela mozolj, ki ga ne znate zakriti? Ali pa želite iz popolne slike zbrisati nadležnega bivšega? Mogoče se pred prijatelji pobahati, kako ste se ”slikali” z res hudim avtom? Za rešitev takšnih problemov za vas Laški akademski klub v mesecu marcu organizira delavnico Adobe Photoshop.
Delavnica bo potekala v soboto, 18. in nedeljo, 19. marca od 10.00 do 13.00 ure v Teorijski učilnici v Kulturnem centru Laško (Trg svobode 6).
Vodila jo bo izkušena photoshop mojstrica Nika Baznik iz Zveze ŠKIS, ki nas bo v dveh dneh naučila vse osnove upravljanja s programom, dostopna pa bo tudi za vsa morebitna vprašanja.
Delavnica je za člane LAK-a BREZPLAČNA, za nečlane pa je cena 5€ (znesek lahko poravnate na naših uradnih urah; petek, 18.30-20.30 in sobota, 10.00-12.00 ali z nakazilom na naš TRR račun).
*Potrebne so prijave preko obrazca: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFidWBwwP3hwmWY49BVNmdc1qTC_lP_MVjSPghMDXZ5ax1ig/viewform
**Udeleženci kakšen dan ali dva pred dogodkom prenesite brezplačno tridesetdnevno poskusno verzijo programa (link: https://creative.adobe.com/products/download/photoshop?store_code=si&promoid=61PM825Y&mv=other )
***Maksimalno število udeležencev na delavnico je 20.
Lepo vabljeni! 🙂