Božiček za en dan – zbirno mesto Laško

Že tradicionalna dobrodelna akcija “Božiček za en dan” ti omogoča, da podariš darilo otroku ali starostniku, ki tvojo pomoč potrebuje, s čimer mu – in s tem tudi sebi – pričaraš praznični duh. 🎄🎅 Lansko leto smo po celi Sloveniji zbrali več kot 13.000 daril, letos pa ciljamo še več! Tudi letos se bomo zato akciji pridružili tudi člani Laškega akademskega kluba s sodelovanjem pri akciji kot eno izmed zbirnih mest.

Kaj morate storiti da postanete božiček?

🔹 Najprej se registrirate na spletni strani http://new.bozicekzaendan.si/

🔹 Nato izberete otroka ali starejšo osebo, ki ga/jo želite obdarovati.

🔹 Sledi izdelovanje škatle. Škatlo okrasite in ustrezno označite, napolnite z darili in odnesete na zbirno mesto.

Okrašeno, napolnjeno in z etiketo opremljeno škatlo nato dostavite na LAK (Trubarjeva ulica 3, 3270 Laško) vsak petek med 18.30 in 20.30 ali vsako soboto med 10.00 in 12.00.

❗ Darila zbiramo samo med 11. 11. in 29.11. 2022.

Vsaka škatla mora imeti ETIKETO (ki ste jo prejeli po elektronski pošti ob potrditvi otroka/starostnika), ki jo nalepite na pokrov škatle. Na njej mora biti čitljivo napisana KODA, IME, STAROST in SPOL obdarovanca. ❗Škatle brez nalepk ne moremo sprejeti.

Več idej za darila in informacij lahko najdete na spletni strani www.bozicekzaendan.si/. Prav tako pa smo vam na voljo preko e-naslova drustvo.lak@gmail.com.