Amaterski fotografski natečaj: Z LAK-om po svetu

LAK-ovci veliko raziskujemo skrite kotičke Slovenije, podamo pa se tudi čez meje naše lepe dežele ter potujemo po bližnjih in daljnih državah sveta! Pri tem nas večkrat spremljajo LAK-ove majčke in drug promocijski material, zato smo v LAK-u pripravili amaterski fotonatečaj.

Na natečaj sprejemamo vse fotografije, kjer je prisoten kateri izmed LAK-ovih promocijskih materialov ali kako drugače ustvarjen napis LAK: lahko napišeš LAK na božansko peščeno plažo na svojem dopustu, lahko se slikaš na deževni dan pod našim dežnikom Today is my LAKy day, štejejo pa tudi selfiji s katero izmed naših majčk …. !

Možnosti je ogromno, prepusti se domišljiji, saj je edini kriterij izvirnost. Vsak lahko predloži največ tri fotografije, nagrajeno pa bo le eno delo istega avtorja. Fotografije so lahko črno-bele ali barvne, poslane v digitalni obliki. Priporočen format je 2500 pikslov po daljši stranici, maksimalne velikosti 2 MB (torej ne potrebuješ profesionalnega fotoaparata, dovolj je že malo boljši telefon). Fotografiji po želji dodaj naslov ali komentar. Žirija ne bo obravnavala prispelih del, ki ne bodo ustrezala razpisnim pogojem.

Fotografije nam pošlji na lak@drustvo-lak.si s pripisom »Z LAK-om po svetu!« do 30. 9. 2014! Datoteka naj bo poimenovana ”ime priimek – naslov fotografije”.

Nagrajence bo izbrala komisija aktivistov LAK-a po zaključku natečaja, ki jo sestavljajo: Rok Deželak, Barbara Jančič in Nina Lenko.

Avtorji se s sodelovanjem na tem natečaju strinjajo s tem, da se njihova dela objavijo na spletni in Facebook strani društva LAK ter v promocijske namene natečaja. Žirija bo objavila rezultate natečaja in podelila nagrade na LAK-ovem spoznavnem žuru, ki bo v soboto, 11. 10. 2014, o vseh podrobnostih pa bomo vse sodelujoče še obvestili. Vsi podatki bodo objavljeni tudi na spletni strani www.drustvo-lak.si, udeleženci pa bodo obvestila prejeli tudi po elektronski pošti, zato pošiljatelje prosimo, da priložijo svoje kontakte.

Zmagovalec prejme brezplačno udeležbo na katerem izmed naših dogodkov v vrednosti do 30 €, drugo- in tretjeuvrščeni pa praktične nagrade!

Z veseljem pričakujemo tvoje fotografije! 😉