ABBA SHOW – Abba tribute koncert na ŠMOCLAKU!

Prireditev ŠMOCLAK nastane, ko moči združita mladinski društvi ŠMOCL in LAK. Tokrat bo v soboto, 7. 10. 2017, na vrtu Savinje nastopila glasbena skupina ABBA SHOW!
————————–————————–————————–———————-
Show Mix Band-ABBA show:
V preteklih treh letih so štirje glasbeniki – Mojca Sedminek-Vuherer (Agnetha), Nuša Kovačič (Anni Frid), Levin Oparenovič (Björn) in Aleksander Svetko (Benny) – s SHOW MIX BAND-om nastopili več stokrat tako doma kot v tujini (Italija, Nemčija, Avstrija in Švica) z ABBA show-om. ABBA show z glasbeno skupino SHOW MIX BAND na novo oživi čas 70-tih, glamurja in bleščic. S prepričljivim odrskim nastopom in z originalnimi oblačili vas glasbeniki popeljejo v čas brez skrbi in veselja.
Glasbenikom skupine SHOW MIX BAND je v veselje nastopati na odrih in poslušalcem-obiskovalcem pričarati čarobno, nepozabno doživetje s skladbami švedske glasbene skupine ABBA.
————————–————————–————————–———————-
Na samem dogodku boš lahko tudi (p)ostal član LAK-a in si s kolesom sreče priigral privlačno nagrado! S seboj imej le veljavno potrdilo o vpisu za tekoče študijsko/šolsko leto 2017/2018!
VSTOPNINE NI!
Se vidimo. 🙂