Začetni tečaj španščine

Po uspešnem tečaju ruščine ter nemščine, smo se letos ponovno odločili, da vam ponudimo nov jezikovni tečaj, in sicer tečaj ŠPANŠČINE.
Zajemal bo 15 srečanj (90 min), s pričetkom v soboto, 21. novembra 2015. Potekal bo enkrat tedensko, ob sobotah v dopoldanskem času (9.00-10.30).
V primeru, da bo veliko prijavljenih, bomo naredili 2 skupini, termin 2. skupine (10.45-12.15).
Tečaj španščine je namenjen vsem, ki bi se radi naučili omenjenega jezika, ne potrebujete nobenega predhodnega znanja, saj bo tečaj začetni.
Program bo zajemal več različnih tem.
Pri besedišču tečaj okvirno zajema:
-poklice,
-države in narodnosti,
-komunikacijo v učilnici,
-družino,
-stavbe v mestu,
-pohištvo, sobe v hiši,
-opis trenutnega počutja,
-hrana in pijača,
-trgovine
– …
Pri gramatiki se boste učili:
-spreganje pravilnih in nepravilnih glagolov,
-abecedo,
-števila do 1000,
-vprašalni zaimki,
-ednina in množina pravilnih glagolov,
-predlogi za lokacijo,
-določni in nedoločni člen,
-pridevniki za opis mest,
-razlika med glagoli,
-…
Teme, besedišče oz. snov so zapisane okvirno, na željo prijavljenih na tečaj, se boste lahko z učiteljico španščine in udeleženci za druge teme še dogovorili tekom tečaja, glede na vaše interese in predloge učiteljice.
Tečaj bo vodila Natalija Mlaker, uni. dipl. prof. španščine in geografije, ki prihaja iz Celja in ima za seboj že ogromno izkušenj s poučevanjem tečajnikov različnih starosti.
Cena tečaja, za člane LAK-a znaša 20,00 €, za nečlane 40,00 €. Udeleženci tečaja dobite tudi učno gradivo, in sicer skripto, po kateri bo potekal tečaj (je všteta v ceno). Poleg skripte, ki vam jo priskrbimo mi, potrebujete še svoj črtast zvezek za lastne zapiske.
Ker je število mest omejeno, vas prosimo, da s prijavami pohitite. V primeru velikega interesa (nad 10 tečajnikov), se bo ustanovila tudi dodatna skupina.
Plačilo je potrebno opraviti na prvih uradnih urah po opravljeni prijavi. Če plačila ne boste opravili pravočasno, se bo vaše mesto oddalo naslednjemu v vrsti.
Zaradi omejitve mest imajo člani LAK-a pri prijavi na tečaj prednost pred ostalimi.
Nos vemos! 🙂