Z LAK-om na koncert THE STROJ

Kolektiv The Stroj se 13. februarja vrača na oder Kina Šiška z novim materialom iz albuma Metafonik, ki so ga izdali konec preteklega leta pri založbi MKC Maribor. Z albumom The Stroj nadaljujejo zvočna raziskovanja, katerih smer so začrtali že leta 2000 na prvencu Ventilator. Člani kolektiva so med dolgotrajnim snemalnim procesom radikalno posodobili svoj inštrumentarij ter tolkala nadgradili z originalnimi elektromehanskimi in elektronskimi inštrumenti, ki so njihovemu plemensko industrijskemu zvoku dodali novo, retro futuristično dimenzijo.
Album Metafonik je na voljo v vseh bolje založenih ploščarnah ter na portalu Bandcamp, novi single Spirits pa najdete nasoundcloud.com/the-stroj/spirits
Vstopnice za koncert so v predprodaji 7 €, na dan dogodka pa 9 €. Članom LAK-a ponujamo posebno akcijo: 1+1 gratis, kar pomeni, da vsak član za 7 € prejme 2 vstopnici in je cena na osebo potem 3,5 €. Rezervacije zbiramo na povezavi:https://docs.google.com/forms/d/1fwSPlxMXOrQs3aOA1pJePXOQXKqOzMY09dEKjtx0LDY/viewform do 10. 2. 2014. Rezervacija je potrjena s plačilom na uradnih urah.