Pred nami je športno obarvan vikend

LAK-ovci tudi letos organiziramo dogodek LAKih nog naokrog, ki se bo odvijal med prvomajskimi prazniki, v soboto, 30. aprila, in nedeljo, 1. maja.
Ker vemo, da se danes vsak od nas tako ali drugače trudi živeti zdravo, kar podpiramo tudi v LAK-u, smo dogodek tudi tokrat obarvali športno, začinili pa ga bomo še z zdravimi napitki.
V soboto, 30. aprila, bomo ob 9.30 začeli z rekreacijo. Dobimo se na vrtu Hotela Savinja. Pod vodstvom Matica Štormana in Benjamina Žganka bomo na prostem izvedli tekaški trening, pripravo za tek in aktivacijo mišic.
Udeleženci jutranje rekreacije in seveda vsi drugi ste od 10. do 12. ure vabljeni na brezplačne sadne in zelenjavne smoothije. Obiščite našo stojnico na vrtu Hotela Savinja ter se okrepčajte z zdravimi, lahkimi, prehransko bogatimi in osvežujočimi napitki.
Praznik dela bomo skupaj obeležili s tradicionalnim pohodom na Šmohor. Start bo 1. maja ob 9. uri izpred gasilskega doma v Debru. 
V primeru slabega vremena aktivnosti odpadejo. Spremljajte naš Facebook profil, kjer bomo objavljali aktualne informacije.