Potopisno predavanje: LAK-ovci v Jugovzhodni Aziji (Tajska, Malezija in Singapur)

Jugovzhodna Azija, pokrajina etične, kulturne in verske raznolikosti, prijaznih ljudi, osupljive narave in zibelka tropskim državam. Zaradi vsega naštetega je pravi magnet za turiste. Med njimi smo bili letos tudi LAK-ovci.
Nina Lenko in Klemen Dermota sta spomladi raziskovala Tajsko; tropsko državo nasmejanih ljudi, ki obljublja veliko zabave in užitkov. Marko Šantej, Andreja Uršič, Enej Kirn in Barbara Zorko pa so se poleti potepali po Maleziji, mavrici malezijskega, kitajskega, indijskega in evropskega sveta ter Singapurju, poslovno – nakupovalnem središču številnih predpisov.
Vabljeni na potopisno predavanje v Hišo generacij Laško, kjer bodo popotniki predstavili svoja doživetja. Kaj je resnično vredno ogleda v milijonskih prestolnicah, kje so najboljši kraji za opazovanje slonov, orangutanov ali tigrov, kje je potrebno paziti, da vas ne okrade opica, kaj vzeti s sabo na večurni treking po džungli, kaj naročiti, če ste ljubitelji pikantne hrane in kje so najlepše čajne plantaže, rajske plaže oziroma podvodni svet za snorklanje.
Predavanje bo v petek, 23. oktobra 2015 od 20.00 ure dalje v Hiši generacij Laško. Vabljeni!