LAK ŠIRI SVOJO EKIPO

V Lakšem akademskem klubu želimo razširiti in obogatiti našo ekipo. Naša ekipa išče nove, zagnane, nadobudne in mlajše aktiviste, ki bodo s svojimi idejami in delovanjem še nadgradili trenutno delovanje kluba.

Zakaj postati aktivni član LAK-a?
Kot aktivni član kluba lahko pridobiš nove kompetence in izboljšaš trenutne, naučiš se mnogo spretnosti in spopadeš z mnogimi izzivi. Na klubu spoznaš nove ljudi in navežeš poznanstva ter prijatelje za življenje.

Koga iščemo?
V prvi vrsti želimo okrepiti podmpladek ekipe, zato iščemo nižje letnike študentov, za aktivno delo v klubu. Delo aktivista je odlična priložnost za vključitev v organizacijsko ekipo LAK-a, saj poleg sodelovanja pri delovanju kluba delo vključuje tudi izvedbo lastnih projektov. Ti lahko zajemajo področja izobraževanja, dobrodelnosti, športa, sprostitve, zabave, praktično česar koli. Za izvedbo vsakega dogodka prejme aktivst oziroma vodja projekta ugodnost, ki se lahko koristi na drugih LAK-ovih dogodkih. Poleg izvajanja dogodkov ima aktvist tudi delo v pisarni v času uradnih ur, ki pa je plačan s trenutno minimalno študentsko postavko. Za delo v pisarni so primerna tako dekleta kot fanti, tako dijaki/nje kot študenti/ke.

Poleg aktivistov iščemo tudi novega tajnika/co in pa urednika/co socialnih omrežij.

Tajnik skrbi za klubsko dokumentacijo in na sestankih skrbi za zapisnike ter glavne klubske informacije. Je tudi del upravnega odbora ter ima glasovalno pravico in glavno besedo pri odločanju delovanja kluba.
Urednik socialnih omrežij skrbi za vsa naša socialna omrežja in za celotni PR kluba – pozicija, kjer lahko v praksi preizkusiš marketing in odnose z javnostjo. Skrb za Facebook, Instagram, objave v časopisih ter spletna stran so glavne naloge, ki pa ne vzamejo veliko časa.

Če pa te zanima katera druga pozicija, pa prav tako dobrodošl/a, saj se za vsakogar se najde nekaj. Trenutna ekipa te lepo vabi in pričakuje!

Katere so želene kompetence?
Menimo, da je za delo na klubu najpomembnejša samoiniciativnost, odgovornost in želja po lastnem doprinosu k študentskem organiziranju, oziroma k mladinskemu dogajanju v UE Laško. To zahteva vestnost, dobre komunikacijske sposobnosti in iskanje novih idej. Od aktivistov zahtevamo določeno stopnjo zrelosti in odgovornosti, kakovostno delo na klubu pa pomeni tudi občasno delo v prostem času (mesečne seje, pomoč na dogodkih itd.). Vse dodatne veščine so seveda zelo zaželene, niso pa pogoj, saj verjamemo, da se z zagnanostjo vsakdo lahko izkaže kot zelo pomemben član ekipe.

Kako se prijaviti?
Prijave bomo sprejemali na mail drustvo.lak@gmail.com do nedelje 31. Oktobra 2021.
Mail naj bo naslovljen s Prijava – aktivist.

Pogoj: status študenta še vsaj 2 leti.

Ekipa LAK-a