LAK-ov 7. kulturni vikend

Pomlad je tu, vse se prebuja in čas je, da znova poskrbimo za naše kulturno udejstvovanje! 😉
*V preteklih mesecih smo in še vedno sprejemamo fotografije, ki nam jih pošiljate v okviru našega 13. fotografskega natečaja kLAK. Letošnja tema je bila ZA ZIDOVI, fotografije pa nam lahko pošljete še do 19. marca.
Več na: https://www.facebook.com/events/1832359083642476/
Prejete fotografije, ki bodo ocenjene s strani naše strokovne žirije, bodo prikazana na fotografski razstavi, ki bo v petek, 7. aprila, ob 20.00 v Muzeju Laško. Razglasili bomo zmagovalne fotografije in si ogledali izbrana razstavljena dela, ki bodo sicer na ogled še do konca meseca. Otvoritev bo popestril nastop pevke Ajde Kostevc.
————————————–————————–————————-
**Drugi del kulturnega vikenda bo potekal v soboto, 8. aprila v Otročjem centru Laško. Ob 19.30 uri si bomo ogledali gledališko predstavo z naslovom Priktita resnica, ki jo bodo zaigrali člani Gledališkega društva Radeče.
Prikrita resnica, vsebina:
Elizabeta Bence je najstniško dekle, ki uživa svoje življenje. Poleg ljubeče družine, ki na trenutke deluje »razštelano«, ima tudi fanta s katerim se razume in želi izkoristit vsak dan. Vendar ji najstniške načrte prekriža kopica starih knjig oziroma dnevnikov, ki so se po naključju znašli v njeni sobi. Ali se bo znala spoprijeti s kočljivo zadevo ali bo klonila pod pritiskom staršev in sovrstnikov? Kaj več izveste na predstavi Prikrita resnica, Gledališkega društva Radeče.
Vstop je prost! 😉