Izlet v neznano …

Si želiš enodnevnega izleta, pa ne veš kam bi šel? Želiš zadovoljiti željo po adrenalinu, pa ne veš kako? Potem je ta dogodek kot nalašč zate! Z LAK-om te odpeljemo na izlet v neznano, vse kar moraš storiti je, da se pravilno prijaviš!

????????????????????????????????????????????????????????????????

???? KAJ?
LAK-ov izlet v neznano!

⏰ KDAJ?
V soboto, 26. 5. 2018, točno uro pa ti sporočimo nekaj dni pred dogodkom.

????️ KAM?
Če bi ti povedali, to ne bi bil več izlet v neznano, kaj ne? Lahko pa ti zagotovimo, da nekam, kjer se boš lahko sprostil, užival in zabaval!

???? KAKO?
Preprosto! Prijaviš se na tej povezavi > bit.ly/LAKneznano, poravnaš prijavnino in počakaš na nadaljnja navodila, ki jih par dni pred odhodom prejmeš na svoj mail. Nato se nam v soboto pridružiš na avtobusu, ki te bo odpeljal v neznano!

???? CENA?
Za člane LAK-a: 20 €
Za ostale: 30 €

KJE IN KDAJ?
Poravnaš jo lahko na LAK placu med uradnimi urami, in sicer v petek (18.30 – 20.30) ali soboto (10.00 – 12.00) na Trubarjevi ulici v Laškem (nasproti trgovine TUŠ).

ℹ️ Če si bolj radovedne sorte in te zanima še kaj, nam piši na drustvo.lak@gmail.com (ne, kam gremo ti ne bomo izdali).

????????????????????????????????????????????????????????????????

Ker je število mest omejeno, se prijavi čim prej! Ker pa ni lepo, da prijateljem ne poveš za tak super dogodek, jih takoj povabi zraven! Torej, kaj še čakaš?

*Odjava je možna najkasneje en teden pred dogodkom. V primeru kasnejše odjave, si morate najti zamenjavo oziroma plačati 50 % cene.