Hvala, da smo skupaj praznovali uspešnih 60 let!

Koncert ob 60. obletnici Laškega akademskega kluba se je odvil preteklo soboto v Dvorani Tri Lilije, ko so skupine Marvin, Tabu, Challe Salle in Kingston navdušile zbrano množico. Na koncertu so bile prisotne različne generacije obiskovalcev, kar je bilo tudi eno glavnih vodil organizatorjev- pripraviti koncert za vse generacije.  Za tiste, ki so bili v LAK-u med prvimi in tudi za vse tiste, ki zdaj uživajo dijaško ali študentsko življenje.

Koncerta ne bi bilo možno izpeljati brez sponzorjev in ostalih organizacij, posameznikov, društev, ki so nam na kakršenkoli način pomagali: Občina Laško, ŠOS, Zveza ŠKIS, Radio Fantasy, Pivovarna Laško Union, Komunala Laško, STIK Laško, EEA Medved, M&M tours, Vila Monet, Gostišče Čater, Restavracija in pizzerija Špica, ŠMOCL, Killing production, Lekarna Cizej, Play Off, Taxi Laščan, Brunarca Laško, Monika Škorjanc in seveda HVALA Laškemu akademskemu klubu za 60 let delovanja!

Foto album je objavljen v galeriji.