Delavnica javnega nastopanja

Vas je strah nastopanja pred večjo skupino ljudi? Vas zanima, kako se najbolje predstaviti javnosti? Ste se že kdaj spraševali, kaj imajo skupnega najboljši govorci, ki vedno pustijo vtis?
… potem imamo nekaj za vas!
Vsak izmed nas se je v svojem življenju že kdaj znašel v situaciji, ko je moral stopiti pred večjo skupino ljudi. Za nekatere so take situacije nelagodne – jih je strah in imajo tremo, ne znajo vzpostaviti stika z udeleženci. Pa nič zato, saj se veščin javnega nastopanja lahko nauči prav vsak!
Ker za temeljno kompetenco javnega nastopanja velja komunikacija, se bomo za začetek dotaknili področja besedne in nebesedne komunikacije, kar bomo nato nadgradili z uporabe le te med samim nastopom. Spoznali bomo tudi, na kaj moramo paziti, ko pripravljamo nastop in najpomembnejše, kako premagati svoj strah pred nastopom ter se ob tem sprostiti in ob tem uživati. Spoznali bomo še nekaj trikov uspešnega javnega nastopanja, ki jih boste zlahka osvojili in kasneje uporabljali. Ne bomo pozabili niti na evalvacijo in povratno informacijo.
Z nami bosta dve izkušeni trenerki iz Društva študentov psihologije Slovenije, ki bosta vsa zgoraj našteta področja prepletli tudi s praktičnimi primeri in vajami, kjer se boste lahko preizkusili tudi sami. Čaka nas interaktivno in aktivnosti polno dopoldne:)
Dobimo se v soboto, 9. novembra ob 10.45, v naših prostorih na Trubarjevi ulici 3.
Delavnica bo trajala predvidoma dve uri in pol in je brezplačna. Zaradi omejenega števila mest pa se morate nujno prijaviti na povezavi: http://goo.gl/EuJUHA
Se vidimo;)