Brezplačna začetna delavnica swing plesa in plesni večer z rockabilly glasbo

20. 11. 2015 se bo gostilna Bezgovšek vrnila v 50. leta prejšnjega stoletja, ko se je pojavila rockabilly glasba. Glasbe pa seveda ne bomo samo poslušali, ampak bomo preizkusili tudi plesati – organizirana bo začetna delavnica swing plesa. V skupino swing plesov spada precejšnje število posameznih zvrsti plesa, mi se bomo na delavnici naučili osnovnih korakov ene izmed teh zvrsti, 6-count (East Coast Swing), iz katerega so se razvile zvrsti plesa Boogie Woogie, Rock’n’Roll, Jive …
Brezplačna začetna delavnica swing plesa se bo začela ob 18:30 uri. Delavnico bosta vodila Luka Ravnjak in Petra Horvat in bo trajala 90 minut. Za delavnico zbiramo prijave na povezavi.
Da pa bodo lahko udeleženci delavnice pridobljeno znanje še lahko vnovčili, pa po delavnici sledi še ROCKABILLY ŽUR s pričetkom ob 21:00 uri. Za dobro vzdušje in odlično glasbo bo poskrbel DJ LUKSUZ.
Vabljeni vsi, ki bi se želeli naučiti kaj novega, in vsi, ki se želite zabavati v vzdušju 50. let, da se nam pridružite, dogodek je brezplačen!
Ne bo vam žal! 😉