FLIXBUS – NAJCENEJŠE VOZOVNICE ZA AVTOBUSNE PREVOZE PO EVROPI

Ste že slišali za FLIXBUS?

FlixBus je mlad ponudnik avtobusnih prevozov, ki od leta 2013 spreminja način potovanja na milijone ljudem v Evropi. Z edinstveno kombinacijo tehnološkega start-upa, spletnih platform in prevoznega podjetja mu je v zelo kratkem času uspelo ustvariti največjo avtobusno mrežo medkrajevnih in mednarodnih prevozov. Je nizkocenovni avtobusni prevoznik in ima najcenejše vozovnice za prevoze z avtobusom po vsej Evropi.
Zaradi preprostega načina rezervacije vozovnic in široke mreže linij potnikom ponujamo možnost, da odkrivajo svet ne glede na njihov proračun. Naši zeleni avtobusi izpolnjujejo najvišje standarde udobnosti, varnosti in varstva okolja ter so hkrati okolju prijazna in priročna alternativa individualnemu prevozu.

V poslovalnici v Celju (Ljubljanska cesta 3a) lahko naročite in kupite vozovnice, na spletni strani www.flixbus.si pa lahko preveriš destinacijo, urnike odhodov, ceno in druge pogoje.

Gremo na pot!