Z LAK-om na morje

Smisel življenja je ležanje na plaži, z možgani na off in čivavo na straži …
Se strinjaš tudi ti?
Potem imamo nekaj zate: vabimo te z LAK-om na morje!

9. in 10. avgusta se bomo podali uživat na slovensko obalo, natančneje v Portorož. Zgodaj zjutraj bomo z avtobusom krenili proti morju, nato pa se prepustili poletnemu vzdušju! Prenočili bomo v Europa hostlu (http://ehp.si/), ki se nahaja v samem centru Portoroža – da podnevi ne bo daleč do plaže, zvečer pa ne do zabave! V nedeljo se bomo dopoldan še prepustil sončnim žarkom in morskim valovom, nato pa pozno popoldne krenili nazaj proti Laškem.

Cena za člane znaša 35 € (avtobusni prevoz ter nočitev z zajtrkom in turistično takso), za nečlane pa 50 €. Če se nas zbere več, kot smo za začetek predvidevali, se bo cena še malce znižala. Kljub temu pa je število mest omejeno! Prijavite se preko obrazca (http://goo.gl/5pPd2o), prijava pa je potrjena šele s plačilom. Plačilo lahko izvedete na naših uradnih urah (petek 18.00 do 20.00 in sobota od 10.00 do 12.00), nakazila pa sprejemamo tudi na: Laški akademski klub, Trubarjeva 3, 3270 Laško, Banka Celje, TRR: 0600-0000-7407-122 (dopišite namen nakazila). Rezervacijo si s plačilom zagotovite najkasneje do 15. julija.

Mi gremo pa na morje, se plavat naučit!
Si zraven? 😉