Z LAK-om na KKŠ Winter FEST 2014

Izpitov je konec, čas je za žur! Prvi vikend po koncu zimskega izpitnega obdobja (21.-22. 2.) Klub koroških študentov v sodelovanju s podjetjem VABO ponovno organizira največjo zabavo na snegu! Kot že prejšnja leta, se bo tudi letos snež(e)ni spektakel odvijal na smučišču Kope. Pred začetkom novega semestra in neobremenjeni z izpiti se skupaj z nami prepustite zabavnemu dnevnemu dogajanju ter dobri glasbi v večernih urah.
Čez dan bo poskrbljeno za pestro dogajanje – zdaj že vsem znani paintball na snegu, tekma v paralelnem veleslalomu, vedno atraktivni smučarski skoki in celodnevna animacija bodo dodobra ogreli ozračje pred večernim, koncertnim delom (Gadi, Farty Animals, Samuel Lucas, DJ Ney). Zvečer norimo naprej – pojemo, plešemo, skratka imamo se super kot vedno na Winter festuFEST-u. Naberemo si nove kondicije za prihajajoče študijske podvige.

Cene paketov:

1. PAKET, KKŠ WF PAKET
• 2 x polpenzion v Hotelu Slovenj Gradec
• vozovnica od petka od 14.00 do nedelje do 16.00
• prevoz na in iz smučišča
Cena: 76 €

2. PAKET, KKŠ WF NOČITEV
• 1 x polpenzion v Hotelu Slovenj Gradec
• celodnevna sobotna vozovnica
• prevoz na in iz smučišča
Cena: 46 €
Doplačila: dnevno dogajanje (paintball, prijavnina za tekmo …). Prijave za dnevno dogajanje se bodo zbirale na samem dogodku. Prijave zbiramo na povezavi: http://goo.gl/UdKoeZ najkasneje do 10. 2. do 8. ure zjutraj.
Pozor: prijava se šteje kot veljavna s poravnanim zneskom na naših uradnih urah!
Več informacij na: http://www.kksfest.si/
Se vidimo na Kopah … 😉