Uspešno izpeljali Dobrodelni koncert 2013!

V soboto smo v ŠMOCL-u po lanski uspešni zgodbi tudi letos izpeljali dobrodelni koncert. V goste smo povabili skupini Earth Shock in Carpe Diem band, ki sta s pozitivnimi ritmi ogreli občinstvo.
V sodelovanju s Centrom za socialno delo Laško in Rdečim križem Laško smo izbrali štiri socialno ogrožene družine s študenti oziroma dijaki. Glede na krizna čase, v katerih živimo, smo namreč želeli njihov stisko vsaj nekoliko omiliti, hkrati pa smo se posebej osredotočili na olajšanje pogojev pri njihovem izobraževanju.

Denar smo zbirali s prodajanjem vstopnic in sponzorskimi sredstvi, dobljeni znesek pa smo z lastnim prispevkom podvojili in prišteli še dobiček od prodane pijače, ki ga je prispeval ŠMOCL. Skupni znesek v višini 1200 € bomo tako razdelili med izbrane 4 družine. Več o razdeljevanju sredstev sledi na naši spletni strani – poskrbeli bomo namreč, da se bodo sredstva res porabila namensko.

S koncertom se je zaključila tudi naša dobrodelna akcija zbiranja oblačil in igrač, ki se je izkazala za zelo uspešno.  Verjamemo, da bomo tudi s tem razveselili veliko družin.

Hvala vsem, ki ste kakorkoli prispevali k tej zgodbi!  Predvsem bi se radi zahvalili ŠMOCL-u za prostor ter prispevana sredstva, prav tako pa hvala tudi drugim sponzorjem in donatorjem: ŠOS-u; Egalu Pb, d.o.o.; Medved Danijelu s.p.; Mototehni d.o.o.; Supermarketu Tuš Laško; Filter tisku ter medijskemu pokrovitelju Radiu Celje. Hvala tudi obema skupinama, ki sta se odpovedali precejšnjemu delu honorarja in nam pomagali ustvariti nekaj dobrega.

Se vidimo prihodnje leto!